• Gratis bezorging, behalve retour
  • Eenvoudig besteld
  • Achteraf betaling mogelijk
  • Voordelige prijzen

Over ons

Gedreven uit eigen ervaringen in de naaste omgeving, is Monozorg opgericht. Uit eigen ervaring bleek dat het bestaan van veel hulpmiddelen helaas vaak nog onbekend is. Terwijl er veel ongemak, pijn en inspanning kan worden voorkomen met een bijpassend zorghulpmiddel. Gedreven door de Groningse nuchterheid maar zowel Nederland als België als werkgebied.

Eenvoudig en snel bestellen

Gewoon prettig zorg hulpmiddelen kopen? Dat kunt u hier zonder klantaccount, zonder reclame achteraf, met 14 dagen retourrecht en met voordelige prijzen. U ervaart het gemak van online, maar met het vertrouwde van een buurtwinkel.

Ook leverancier van zorghulpmiddelen voor de zakelijke markt

Niet alleen particulier maar ook het zakelijk inkopen van hulpmiddelen is bij ons mogelijk. Betaald u als bedrijf of instelling liever per factuur? Of andere vragen over Monozorg als leverancier van zorghulpmiddelen? Neem dan gerust even contact met ons op!

 

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een gepast zorghulpmiddel? Bijvoorbeeld een brace die geschikt is voor uw klachten? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Neem vrijblijvend contact met ons op via de chat, e-mail, het contactformulier of telefoon.