• Gratis bezorging, behalve retour
  • Eenvoudig besteld
  • Achteraf betaling mogelijk
  • Voordelige prijzen

Betalen met AfterPay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Monozorg.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij Monozorg.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 wanneer u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.
Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor Monozorg.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.